domingo, 28 de marzo de 2010

III Premio de Fotografía Fundación Manuel de Pedrolo (Literatura + Fotografía)

La felicitat de Tomàs Romero Sánchez

Pedrolo a través de la mirada d'un objectiu


El foment de la figura i obra literària de Manuel de Pedrolo és la nostra raó de ser. I estem convençuts que quasibé qualsevol manera de divulgació ens és útil. Amb el “Concurs de Fotografia Fundació Manuel de Pedrolo” adquirim un nou repte, tot gosant de fondre literatura, obra literària, amb fotografia: paraula i imatge, tècnica i estil narratiu amb tècnica i art visual. I proposem com a temàtica del concurs els títols de les obres pedrolianes. Títols que són d'una creativitat i expressivitat indiscutibles. Des de la Fundació Pedrolo estem convençuts que se’ns obre un nou món que aprendre. Fusionant literatura i fotografia serem capaços d’obrir-nos a nous horitzons, nous llenguatges i noves fronteres.


En aquesta secció trobareu tot allò relacionat amb aquest Premi de Fotografia. Una galeria de fotografies seleccionades d'entre les millors que han participat a cada edició, amb les obres guanyadores i finalistes. Les bases del premi, reportatges, reculls de premsa, actes i informació entorn del concurs.


Amb aquest Premi apostem pel gust a la lectura, guanyar nous lectors per a la nostra literatura i, si pot ser, a més, per l'obra de Manuel de Pedrolo, encara millor. I en reivindicar-ho a través de la fotografia volem trencar una llança a favor d'altres tècniques artístiques i comunicatives, en aquest cas l'art de la fotografia.


Fundació Manuel de Pedrolo


http://www.fundaciopedrolo.cat/?seccio=fun-Fotografia

No hay comentarios:

Publicar un comentario